Frankrike - Kroatien -
Speltips

Frankrike – Kroatien

Fotboll
Spelmarknad:
Frankrike - Kroatien
Tips:
Vinnare, Frankrike
Odds:
2.00
Spelstopp:
15 July 17.00
Spela här!
Sveriges tuffaste spelbolag

Lite sorgligt ändå att VM är över idag, men man får trösta sig med allsvenskan och att Premier League drar igång inom kort. Dessutom öser spelbolagen på med erbjudanden just idag förstås – du hittar några i slutet av det här inlägget. Här kommer ett spelförslag till VM-finalen!

Naturligtvis svårt att hitta något magiskt bra spel i en sån här match där det är allt eller inget som gäller.

Men visst har Kroatien har en riktigt tuff väg till den här finalen. 360 minuter i slutspelet måste ha slitit lite på spelarna medan Frankrike glidit (nåja) fram till finalen. Och kanske är det dags för Giroud att hänga en balja?

Jag måste erkänna att jag håller på underdogen i den här matchen. Kroatien är riktigt charmigt och lagets kämparglöd är imponerande. Och även fast man bara har 4,5 miljoner invånare så tror jag att det är hundratals miljoner människor som håller på Kroatien idag.

Det blir nog mest livebet för mig i den här matchen, men jag tycker är även att spel på Frankrike till 2.00 är för högt för att inte testa – att jämföra med typ 1.91 på Svenska Spel. Det finns på Bethard. Testa det här.

Naturligtvis så kryddar spelbolagen sina erbjudanden idag så ska du skaffa konto på ett nytt spelbolag så är det idag som gäller! Här nedan har du några alternativ (klicka på logga för att komma rätt)

Expekt bonus

Betsafe

Betsson

Mobilebet bonus

Spela här!
Sveriges tuffaste spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.