Frankfurt - RB Leipzig -
Speltips

Frankfurt – RB Leipzig

Fotboll
Spelmarknad:
Frankfurt - RB Leipzig
Tips:
Båda lagen gör mål
Odds:
1.68
Spelstopp:
19 February 20.30
Spela här!
Sveriges tuffaste spelbolag

Gårdagens spel satt redan efter en halvlek då det stod 1-1 mellan Atalanta och Fiorentina. Idag tar jag sikte på Tyskland och ett intressant toppmöte i Bundesliga.

Frankfurt har överraskat stort den här säsongen och ligger på en finfin sjätteplats med endast fyra poäng upp till Dortmund som ligger tvåa. Endast tre förluster på de 16 senaste ligamatcherna så formen är på topp.

Leipzig fick med sig ett fint resultat i Europa League i veckan när man bortaslog Napoli med 3-1. Retur på torsdag hemma i Tyskland. Visst kan det vara aktuellt med en viss rotation i och med det intensiva matchandet. Men i en tajt Bundesliga måste man vara på tårna om det ska kunna bli något CL nästa säsong.

Defensivt så är kanske inte Frankfurt som bäst. Man håller sällan nolla och i 14 av de 15 senaste ligamatcherna hemma så har man släppt in mål. Om Leipzig ställer upp med bästa elvan så skulle det förvåna mig om gästerna åtminstone inte fick in en balja.

RB Leipzig trivs helt klart bättre hemma än borta där man inte kan låta bli att släppa in mål. Visserligen höll man nollan borta mot Mönchengladbach senast men det är väldigt ovanligt. På de 23 senaste bortamatcherna i Bundesliga så har Leipzig hållit nollat TVÅ GÅNGER. Ändå lite sjukt.

Båda lagen gör mål till 1.68 på Bethard. Skaffa konto + bonus här.

BB

Spela här!
Sveriges tuffaste spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.