Frankrike - Holland -
Speltips

Frankrike – Holland

Fotboll
Spelmarknad:
Frankrike - Holland
Tips:
Båda
Odds:
2.07
Spelstopp:
31 August 20.45
Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag

Riktigt mediokert utbud idag, så jag väljer en match som spelas imorgon. Kanske den match som är mest intressant efter Bulgarien-Sverige – nämligen den mellan Frankrike och Holland!

Jag utgår faktiskt att det här blir en underhållande match. Inte så konstigt kanske med tanke på vilka fina lirare som kommer att befinna sig på planen.

En som man inte trodde skulle vara med för ett tag sen var Robben, men han är tillbaka nu efter skada. Han har spelat i de två senaste matcherna för Bayern München och kommer högst troligt i gästernas startelva.

Holland ligger pyrt till i tabellen. Torskar man här och Sverige vinner i Bulgarien så ligger man hela sex poäng efter Frankrike och Sverige. Nu gäller det att kriga för att hänga med i racet.

Visst ska Frankrike vara favorit, men någon kassaskåpsäker seger behöver det inte bli. Frankrike har släppt in mål i båda sina kvalmatcher hemma (Sverige och Bulgarien), och släppt in mål i 7 av de 9 senaste VM-kvalmatcherna på hemmaplan. Holland nollades borta mot Bulgarien – innan dess hade man gjort mål i 17 raka VM-kvalmatcher på bortaplan.

BTTS till 2.07 hos Unibet tycker jag är lite väl högt för att inte syna. Skaffa konto + bonus här.

BB

Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.