Speltips - Fotbolls-VM Tisdag 17e Juni
Speltips

Fotbolls-VM Tisdag 17e Juni

Sport
Spelmarknad:
Fotbolls-VM Dag 6
Tips:
1X2
Odds:
Varierar
Spelstopp:
17 June 18.00
Spela här!
Oddsbonus värd 100 % upp till €50

Fotbolls-VM rullar vidare och igår fick vi nog ett par nya favoriter. Tyskland krossade Portugal som inte var i närheten av någonting. Vi fick dessutom se en Pepe i högform. Tre nya matcher på schemat idag och vi börjar med ett av turneringens mest hajpade lag.

Belgien vs Algeriet
Belgien har ett av turneringens mest uppmärksammade lag. Flera av spelarna har haft succésäsonger runt om Europa och de har en jättestor potential offensivt. Idag möter de Algeriet vilket känns som en lämplig öppningsmotståndare. Belgien ska kunna rulla ut Algeriet och vinna det här med två eller tre bollar utan problem. Belgien -1.5 ger 2.00 gånger pengarna vilket är ett väldigt bra spel. Belgien ska inte ha några problem här och med deras offensiva talang kan det lätt rinna iväg.

Brasilien vs Mexico
Brassarna vann sin öppningsmatch utan att imponera. De hade lite flyt med domsluten, men spelet såg knackigt ut. Mexico slog ett väldigt svagt Kamerun i sin öppningsmatch och kommer till den här matchen med en bra känsla inom truppen. Brasilien måste höja sig den här matchen och mycket talar väl för att de gör just det. Tyvärr ligger oddsen på brassarna lite för lågt. Speltekniskt känns det som att X2 är det bästa spelet. Det ger 3.40 och jag tror att Mexico har en ganska bra skrällchans här.

Ryssland vs Sydkorea
Svårtippad match. Ryssland är favoriter men i stort sett hela deras lag spelar i den inhemska ligan. Ryska ligan är lite svårbedömd och jag har tyvärr ganska svårt att lita på ryska lag i de här sammanhangen. Jag har inte en aning om hur bra Sydkorea är heller, men om de spelar som de gjort vid tidigare vm-turneringar så tror jag att de kan ställa till det. Det här är dock en klassisk “lägg ett spel för att få lite extra krydda-match”. Jag spelar Sydkorea rakt ut. 5.00 gånger pengarna är kul.

BTW. Såg ni Yogi Löw igår. Trollade CR7 ganska rejält:

Spela här!
Oddsbonus värd 100 % upp till €50
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.