Speltips - Fotbolls-VM 2014 Dag 2
Speltips

Fotbolls-VM dag två

Sport
Spelmarknad:
Fotbolls-VM Dag 2
Tips:
1X2
Odds:
Varierande
Spelstopp:
13 June 18.00
Spela här!

Starten på Fotbolls-VM var precis sådär bra som bara en öppningsmatch i världens största mästerskap kan vara. Stämning innan matchen, den brasilianska nationalsången, Erik Hamréns jämförelse av Andreas Granqvist. Allt var på sin plats. Sen fick vi ju se en mycket bra match också. Tyvärr så flyttades för mycket fokus mot domaren som lyckades hamna i fokus efter ett par bedrövliga domslut. Yuichi Nishimura kommer nog inte få några fler matcher den här turneringen utan kommer få nöja sig med att turista i Brasilien med sin nyinköpta Nikon.

Men nu tittar vi på kvällens matcher i stället. Oddsen kommer från 1x2sports.com

Mexico vs Kamerun. Avspark 18:00
Det här är en mycket intressant match. Mexico är favoriter, men Kamerun är långt ifrån chanslöa. De har Samuel Etoo på topp, vilket kan betyda ett mål när som helst. Gasellen från Douala må ha fyllt 33, men han är fortfarande en giftig striker. De har dessutom en av mina absoluta favoritspelare. Benoit Assou Ekotto. BAE blev en profil i tottenham och är i sina bästa stunder en bra ytterback. I mexico är det väl Chicharito som ska göra det. De har ett stabilt lag men utöver unitedanfallaren är det ont om stjärnor. Jag tycker att den här matcen har ett stort kryss över sig. Vi får 3.10 på oavgjort vilket känns som ett ganska schysst odds. 1 -1.

Spanien vs Holland. Avspark 21.00
Repris på förra VM-finalen. För fyra år sedan så försökte Holland sparka sönder Spanien och jag tror att vi får se en liknande match nu. Holland kommer gå ut hårt medan Spanien försöker kontrollera matcher. Spontant känns det som att båda lagen är lite sämre än vad de var för fyra år sedan och jag tror inte att vi får se något av lagen i finalen. Vi har sett hur lag har lyckades lösa tikitakafotbollen på klubblagsnivå och jag tror att Holland har bra koll på hur man ska spela mot Spanien. 5.25 på bortavinst är alldeles för bra för avstå. Generellt så tror jag att det är en bra idé att spela på underdogs i den här typen av matcher. Det kommer bombas friskt på Spanien bland spelarna vilket gör att vi hittar  spelvärde i Holland. 3 – 1 till Holland.

nigeldejong

 

Chile vs Australien. Avspark 00.00
Här är det klasskillnad. Australien är ett av mästerskapets sämsta lag medan Chile är ett av de lag som kan överaska många. Chile leds av Arturo Vidal som är en mittfältare i världsklass och det känns som att det ska vara nog för att slå Australien. Jag tror inte vi behöver analysera den här matchen. Chile – 1 till 2.00 tar vi mer än gärna. 3 – 0 till Chile

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.