Speltips - Fotbolls-VM 2014 Dag 5
Speltips

Fotbolls-Vm Dag 5

Sport
Spelmarknad:
Fotbolls-VM Dag 5
Tips:
1X2
Odds:
Varierande
Spelstopp:
16 June 18.00
Spela här!
Oddsbonus värd 100 % upp till €50

Vi bjöds på en bra helg med en hel del viktiga stopptidsmål. Om det inte hade varit för att Uruguay lät en allsvensk mittfältare springa åttor runt dem så hade jag till och med tjänat lite pengar på Fotbolls-VM. Men,men. Nu är helgen över och det är fler matcher på schemat redan i kväll. Oddsen kommer från Bet 365.

Tyskland vs Portugal
Maskinen mot CR7. ja, det går väl inte att beskriva den här matchen på något annat sätt. Tyskland kommer till VM med en av turneringens mest kompletta trupper. De har bra spelare på i stort sett varje position och de bör ges ganska stora titelchanser. Portugal däremot har Cristiano Ronalado och Fábio Coentrãos frisyr, men så mycket mer har de inte. Jag tror att Tyskland vinner det här ganska komfortablet men att Ronalado lyckas hänga dit en kasse. Den raka ettan ger 1.95 vilket är bra. Jag lägger också till över 2.5 mål i matchen. Överspelet ger 1.75.

Iran vs Nigeria
Det är de här matcherna som är tjusningen med fotbolls-vm. Vi får bekanta oss med spelare som vi inte har sett så mycket av tidigare och det är en jävla glöd. Ni såg väl Australien vs Chile? SKulle varje match se ut så hade fotboll nästan varit roligare än hockey. Den här matchen vinner dock Nigeria. Jag kan inte tänka mig att Iran skulle kunna gräva fram 11 spelare som har chans på poäng i det här vm-slutspelet.Jag spelar Nigeria till 1.90

Ghana vs USA
Det här känns som att det kan vara en ganska svårlöst match. Ghana har ett ganska bra lag och är befogade favoriter. Ettan ger 2.50 vilket känns som ett bra spel, men jag tror vi ska hålla ett öga på USA den här turneringen. Det verkar som att USA kommer till start med en ganska offensiv uppställning vilket borde kunna öppna upp matchen på ett intressant sätt.  Jag tror att Ghana vinner, men jag föredrar verkligen oavgjort till 3.30 framför hemmavinsten. 1.90 på över 2.5 mål är också bra om ni frågar mig.

Spela här!
Oddsbonus värd 100 % upp till €50
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.