Speltips | Dusseldorf mot St Pauli | Bundesliga 2
Speltips

Fortuna Dusseldorf mot St Pauli

Fotboll
Spelmarknad:
Dusseldorf mot St Pauli
Tips:
Över 2.5
Odds:
1.70
Spelstopp:
20 October 20.15
Spela här!
Ingen sportbonus

St Pauli är en av världens coolaste fotbollsklubbar och i kväll kan vi se dem borta mot Fortuna Düsseldorf på Eurosport 2 och jag tror mig ha ett riktigt bra spel på lager här. Jag spelar över 2.5 mål till 1.70 hos Bet365.com. Bet365 är världens största spelbolag och om du inte redan spelar där så vet du vilken fråga du måste ställa dig själv. Boom.

Tyvärr tror jag att St Pauli kommer att få det väldigt tufft här i kväll. Düsserldorf har gått väldigt bra i de tyska andraligan såhär långt. De har gått sex raka ligamatcher utan förlust och vann senast med 4 – 1 borta mot SV Darmstadt efter att Joel Pohjanpalo hängt dit ett hat-trick.  St Pauli fick en tung start på ligan, men har skärpt till sig den senaste tiden. De har 3 raka utan förlust, varav två vinster. Det ska dock sägas att de har varit bedrövliga på bortaplan. De har inte vunnit på bortaplan och släppt in tre mål i tre av fyra bortamatcher den här säsongen.

Fortuna Düsseldorf är det bättre laget och har ganska många spelare med erfarenhet från Bundesliga.  Nu möter de ett lag som har läckt ganska rejält på bortaplan. Düsseldorf vinner med 3 – 1 och vi jobbar in över 2.5 mål till ett fint odds.

Matchstart: 20:15.

Spela här!
Ingen sportbonus
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.