Första målgörare | Spela på Bet365 och vinn på flera sätt
Speltips

Första målgörare

Fotboll
Spelmarknad:
La Liga
Tips:
flera
Odds:
flera
Spelstopp:
30 November 21.00
Spela här!
Ingen sportbonus

Det finns få saker som är så förargligt som när man spelar på första målskytt i en match och att sedan denne spelare gör mål i matchen, men inte det första målet. Jag såg en promotion som Bet365 kör med som verkar ganska kul. Man ska pricka in första målgörare som vanligt. Går det in så går det in. Gör spelaren inte första målet men mål i själva matchen, får man 1/3 av insatsen tillbaka. Detta är ju fantastiskt!

Jag kommer att spela en serie matcher och se hur det här faller ut. Det är två superstjärnor som är utvalda: Lionel Messi och Cristiano Ronaldo. Sannolikt kommer jag att skicka in lite flis på Sergio Agüero, Diego Costa och Zlatan också. Mest krut kommer dock läggas på de två förstnämnda.

Det här erbjudande gäller tills vidare, så jag kommer att köra på ett tag och se hur pass väl det faller ut. Först ut blir sista helgen i november när Real möter Malaga och Barcelona möter Valencia borta.

A) Cristiano Ronaldo gör första målet i matchen mellan Real Madrid – Malaga till 3.10 gånger pengarna (1/3 av insatsen tillbaka ifall han inte gör första målet, men gör mål i matchen).

B) Lionel Messi gör första målet i matchen mellan Valencia – Barcelona till 4.33 gånger pengarna (1/3 av insatsen tillbaka ifall han inte gör första målet, men gör mål i matchen).

Eftersom både Messi och Ronaldo nuförtiden snittar >1.0 mål per match och inte alls sällan är de som öppnar målskyttet, känns det som att det här kan bli en serie spännande spel. Måla på lite med trogna målskyttar som Kun Agüero, Robin van Persie och Diego Costa så får man bra spänning för pengarna. Erbjudandet kommer alltså från Bet365.com

Spela här!
Ingen sportbonus
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.