Fola Esch - Östersund -
Speltips

Fola Esch – Östersund

Fotboll
Spelmarknad:
Fola Esch - Östersund
Tips:
Båda lagen gör mål
Odds:
1.94
Spelstopp:
3 August 19.30
Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag

Europaäventyret fortsätter för ÖFK som har 1-0 att gå på inför returen i Luxemburg. Klappat och klart? Hell no. Helt kört? Självklart inte! Jag tror på en hel del mål dagens match.

Man trodde kanske att det skulle bli en enkel match hemma mot pluttiga Fola Esch. Men så blev det inte riktigt – gästerna stod upp bra och kändes inte alls ofarliga. Och hemma är man såklart ännu vassare. Faktum är att man inte förlorat en tävlingsmatch hemma sedan den 22 juli. 2015. Då var Dynamo Zagreb på besök i CL-kvalet och vann med 3-0.

Fola har definitivt möjlighet att störa ÖFK som har Ghoddos fortsatt skadad. I förra omgången hade Fola samma 0-1-utgångsläge mot Inter Baki inför returen hemma som man vann med övertygande 4-1. Full fart framåt igen? Jag testar BTTS till 1.94 på Unibet.

Fun Fact 1. ÖFK har spelat 23 bortamatcher i allsvenskan. Endast tre gånger har man hållit nollan (Gefle, MFF och Häcken).

Fun Fact 2. Fola Esch har spelat 26 raka hemmamatcher i ligan utan torsk. Men bara i sex av dessa har man hållit nollan.

Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.