Dagens Speltips | FK Zalgiris Vilnius mot MFF | Kval till Champions League
Speltips

FK Zalgiris mot Malmö FF

Fotboll
Spelmarknad:
Vilnius - MFF
Tips:
2
Odds:
2.05
Spelstopp:
21 July 20.10
Spela här!
Ingen sportbonus

Malmö FF går sin andra i kvalet till Champions League i kväll. FK Zalgiris Vilnius står för motståndet och det första mötet slutade 0 – 0. Inför första mötet var jag inne på att Malmö stod alldeles för lågt och att det var klokt att testa superoddset vi fick på Vilnius. Nu blev det visserligen 0 – 0, men jag tycker ändå att jag var inne på rätt spår.

Idag är oddset på Malmö mycket bättre och definitivt tillräckligt högt för att vi ska kunna testa ett vinnarspel.

Bet365 betalar 2.05 och MFF har klart bättre än 50 % vinstchans här. Bet 365 ligger klart högst här och för att lämna in spelet besöker du bet365.com.

Malmö FF gör ingen vidare säsong. Femma i Allsvenskan är ett underbetyg för ett lag med Malmös resurser. De ska vinna varenda match i vår inhemska högstaliga och de ska definitivt slå ut ett lag från Litauen. Zalgiris Vilnius kommer att backa hem och försöka hålla mycket folk på rätt sida bollen. Det här kan funka men Malmö är tillräckligt bra för att peta in en boll och om MFF gör mål är det kört för Litauerna. Ett bortamål för Malmö betyder att Vilnius måste göra två och Malmö rullar ut Vilnius enkelt om de flyttar upp positionerna.

Malmös tränare, Åge Hareide verkar lugn inför matchen. Såhär säger han till Malmös officiella hemsida:

– Det är alltid svårt att koncentrera sig på att göra mål samtidigt som du inte får släppa in något bakåt. Bortamål är alltid bra att få med sig, vi fick det nere i Prag förra året och även i Salzburg och det gav oss en bra position inför hemmamötet, säger Åge Hareide och fortsätter:

– Nu vet vi mer om morgondagens motstånd och i hemmatchen hade vi som uppgift att hålla rent bakåt.

Spela här!
Ingen sportbonus
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.