Speltips | Fiorentina mot Roma 12/3 Europa League
Speltips

Fiorentina mot Roma

Fotboll
Spelmarknad:
Fiorentina - Roma
Tips:
0-0 HT
Odds:
2.62
Spelstopp:
12 March 21.05
Spela här!
Få 1000 kr i bonusspel

Spela på att det står 0-0 i halvtid i matchen mellan Fiorentina mot Roma i kvällens Europa League. Ladbrokes ger 2.62 gånger pengarna för 0-0 i halvtid.

Fiorentina spelar hemma mot Roma i kvällens Europa League. Detta är första mötet och jag tror att vi kan få se ett ganska låst spel. Giuseppe Rossi, Federico Bernardeschi och Khouma Babacar är skadade och kommer inte spela. I Roma har vi en viss herr Totti som dras med skadeproblem och det är frågetecken kring honom. Med tanke på att det här är första mötet där ingen vill göra bort sig och där båda lagen har kreatörer/målmaskiner på sidlinjen lär det inte bli några makabra målsiffror. Romas defensiv är tät, samtidigt som man inte är särskilt effektiva framåt. Allt detta sammantaget pekar på att det inte blir jättemånga mål.

Fiorentina gick visserligen rejält på pumpen senast i ligan där man torskade borta mot Lazio med 4-0. Men man har spelat bra den här säsongen och särskilt så hemma. Innan Lazio-matchen hade man tre raka vinster mot lag som Tottenham, Inter och Juventus. Man har ett starkt hemmafacit och man får väl lov att tro att förvaret har hämtat sig från senaste ligamatchen.

Roma har haft en märklig formkurva den här säsongen. Man har desperat svårt med målproduktionen och spelar sanslöst många oavgjorda matcher. 10 oavgjorda på de 16 senaste matcherna är inte något som man ser varje dag. Jag tror att ett oavgjort i kväll igen är ett sannolikt resultat.

För mig är det hetaste spelet är att spela på att det blir målsnålt. Jag spelar på att det står 0-0 i matchen vid halvtid till 2.62 gånger pengarna. Oddset är från Ladbrokes.

Spela här!
Få 1000 kr i bonusspel
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.