Speltips | Fiorentina mot Napoli 29/2 Serie A | Tippat
Speltips

Fiorentina mot Napoli

Fotboll, Serie A
Spelmarknad:
Fiorentina – Napoli
Tips:
>2.5
Odds:
2.10
Spelstopp:
29 February 21:00
Spela här!
€30 i gratisspel!
Sänds på Viasat Fotboll 21:00

Fiorentina spelar mot Napoli i kvällens Serie A. Det är bra kvalité offensivt i båda lägren och bästa spelet är att spela på att det blir en del mål i kväll.

Napoli måste vinna för att hänga på Juventus i täten. Humör och form är dock inte på topp efter att man gått fyra matcher i rad utan vinst. Man förlorade mot Juventus borta i ligan för två veckor sedan. Sedan förlorade man i Europa League borta mot Villareal, spelade oavgjort mot Milan, och sedan oavgjort i returmötet hemma mot Villareal som innebar respass ur EL. Tunga huvuden på Napoli-fansen kan man tro.

Men Napoli är ett topplag i Serie A och spelar fin fotboll när de är som bäst. Innan torsken mot Juventus för blott två veckor sedan så får man minnas att man hade radat upp åtta raka ligavinster. Jag tror man tar sig samman och gör en bra match i kväll. Favoritskap på bortalaget helt klart.

Det blir mål på Stadio Artemio Franchi

Det är Naplolis offensiv som bär laget och mannen med det största offensiva ansvaret är naturligtvis Gonzalo Higuain. 24 ligamål på 26 matcher i Serie A är osannolikt bra. Samtidigt är Fiorentinas offensiv inte så pjåkig den heller. Josip Ilicic och Nikola Kalinic är båda vana målskyttar och orosmoln för Napolis defensiv.

Jag provar över 2.5 mål till fina 2.10 gånger pengarna hos Paddy Power. Det är två lag som båda behöver och vill vinna i kväll och då måste man gå framåt. Lägg till att åtta av Fiorentinas senaste tio hemmamatcher har gått över 2.5 mål. Räknar med att det blir över 2.5 nu också.

Spela här!
€30 i gratisspel!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.