Dagens speltips | Fiorentina mot Napoli | Serie A
Speltips

Fiorentina mot Napoli

Fotboll, Serie A
Spelmarknad:
Fiorentina - Napoli
Tips:
BLGM
Odds:
1.80
Spelstopp:
29 February 21:00
Spela här!
Ingen sportbonus

Kvällen bjuder på en av säsongens viktigaste matcher i Serie A. Det är Napoli mot Fiorentina och laget som vinner matchen har väldigt goda chanser på att spela Champions League nästa år. Jag spelar på att båda lagen gör mål till 1.80 hos bet365.com.

Om Napoli vinner det här kan de praktiskt taget börja planera för spel i Champions League nästa säsong. Skulle de ta tre poäng är de bara en poäng efter Juventus som toppar ligan och de skulle ha sju poäng ner till Roma på tredjeplatsen.

Spela på Serie A med 1000 kr i bonus hos Bet365 här!

Napoli tappar inte sju poäng på de kvarvarande matcherna, men om de förlorar är Fiorentina bara två poäng bakom dem och då blir det en väldigt intressant avslutning av Serie A.

Napoli känns som det bättre laget här och det går inte att blunda för den bleka insatsen Fiorentina svarade för mot Tottenham i Europa League, men frågan är om Napoli inte börjar få lite kalla fötter. De har bara vunnit en av lagets senaste sex matcher och de håller inte riktigt samma klass som tidigare under säsongen.

Jag tror att Napoli har en väldigt bra chans här men jag tror inte att de håller nollan. 1.80 på att båda lagen gör mål känns väldigt bra här och jag tror inte inte att vi behöver vänta speciellt länge innan vi kan lösa in vår kupong.

Spela här!
Ingen sportbonus
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.