Dagens speltips | Finland mot Sverige | JVM Hockey
Speltips

Finland mot Sverige JVM

Ishockey, JVM
Spelmarknad:
Finland - Sverige
Tips:
1
Odds:
4.00
Spelstopp:
29 December 23:30
Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag

Juniorkronorna tar sig an Finland i kväll och även Sverige bör ha bra vinstchans kan jag inte blunda för oddset på Finland. Unibet betalar 4.00 gånger pengen på juniorlejonen och det måste vara bra.

Sätt in 500 kronor och spela med 1500 kronor hos Unibet här!

Sverige har inlett turneringen med två raka segrar och tio mål framåt. Det är imponerande siffror men både vi får inte glömma att det är Schweiz och Danmark som har stått för motståndet. Allt annat än sex poäng hade varit fog för att sparka Thomas Montén på plats.

Finland har inlett turneringen med noll poäng på deras två första matcher. De finska lejonungarna har spelat oinspirerat och det kan tyckas orimligt att backa dem i den här matchen. Finland är naturligtvis mycket bättre än vad facit visar och om Sverige inte är med från start kan det bli svårt.

Det enda som oroar mig med Sverige är försvarsspelet. Jag tycker inte att backarna har varit speciellt bra och det finns offensiv talang i det finska laget. Med tanke på hur det har sett ut i Sveriges zon tror jag definitivt att vi kan spela Finland till 4.00 gånger pengarna. Det är inte samma sak som att Finland vinner det här. Det är samma sak som att Finland har mer än 25 % vinstchans i den här matchen.

Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.