Speltips | Final i Europa League
Speltips

Final i Europa League

Fotboll
Spelmarknad:
FC Dnipro - Sevilla
Tips:
X
Odds:
3.90
Spelstopp:
27 May 20.45
Spela här!

Kvällen bjuder på en godbit för alla fotbollsfans. Fc Dnipro tar sig an Sevilla i finalen av Europa League och även om det mesta talar för spansk seger så har det ukrainska laget stått för en imponerande resa. Tittar vi på oddsen så ser vi att Sevilla är klara favoriter:

Odds från Betsafe:

FC Dnipro: 6.00

Oavgjort: 3.90

Sevilla: 1.58

Över 2.5 mål: 2.14

Under 2.5 mål: 1.71 

Öppna ditt konto på betsafe.com och lägg dina spel på finalen av Europa League.

Sevilla är regerande mästare och om de vinner i kväll så blir det fjärde gången de vinner Europa League. De hade lite bekymmer i gruppspelet men sedan utslagningsfasen började har spanjorerna sett väldigt starka ut. De slog ut Borussia Mönchengladbach och Villareal enkelt och i semifinalen gjorde de processen kort med Fiorentina. Sevilla har dessutom gått väldigt bra i ligan och var bara två poäng bakom Atletico Madrid.

FC Dnipro har gått fram som en ångvält under vårkanten. De har bland annat slagit ut både Ajax och Lazio så det är ett formstarkt lag som joggar ut på gräset i kväll. Det är naturligtvis svårt att bedöma ett lag som FC Dnipro. de spelar i en obskyr liga, men deras resultat i Europa League är tydliga. Om Sevilla tror att det räcker med att ställa ut skorna så kommer de få ett ganska abrupt uppvaknande.

Personligen tycker jag att 1.58 på Sevilla är i lägsta laget. Spanjorerna ska såklart vara favoriter men 65 % vinstchans är verkligen i högsta laget. Dnipro har ett par klasspelare som kan ställa det och jag tycker nog att en liten slant på krysset känns som ett bättre spel.

Matchen spelas för övrigt i Polen, vilket bör kunna vara en fördel för Dnipro.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.