Dagens speltips | Feyenoord mot Manchester Unites | Europa League
Speltips

Feyenoord mot Manchester United

Fotboll, Europa League
Spelmarknad:
Feyenoord - Manchester United
Tips:
Feyenoord +0.5
Odds:
2.02
Spelstopp:
15 September 19:00
Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag

Manchester United gör sin första match i Europa League och jag har en känsla av att de kan få lite bekymmer med Feyenoord. Jag testar Feyenoord +0,5 till 2.02 hos Unibet.

Få 1000 kr i bonus hos Unibet och spela på Europa League här!

Manchester United har haft en godkänd start på säsongen. Manchester City var dock numret för stora senast i ligan och det blev tydligt att de kommer få bekymmer med lag som har en stark offensiv. Även om Feyenoord inte håller samma klass som Manchester City har de den typ av egenskaper som kan ställa till det för United.

På fem matcher i ligan har Feyenoord gjort 15 mål och bara släppt in två. Det här talar en hel del om deras kapacitet och även om Manchester United hade sprungit hem med den holländska ligan utan större problem tror jag de kan få det tufft här.

Den halva bollen vi får av Unibet är samma sak som att spela 1X. Vi vinner på både hemmavinst och oavgjort men förlorar de gånger United tar tre poäng. Jag skulle säga att Feyenoord har bättre än 50 % chans på att ta poäng här och då är det 2.02 vi får ett bra spel.

Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.