Speltips | FC Zorya Luhansk - Manchester United 8/12 Europa League
Speltips

FC Zorya Luhansk – Manchester United

Fotboll, Europa League
Spelmarknad:
FC Zorya Luhansk - Manchester United
Tips:
0-0 @ 30 min
Odds:
2.10
Spelstopp:
8 December 19:00
Spela här!
Sveriges tuffaste spelbolag
Sänds på Kanal 9 kl 19:00

En måstematch för Manchester United i ett snorkallt Luhansk. Man kan avancera med kryss men ska helst vinna. Jag tror att det kan bli en seg historia och spelar att det står 0-0 vid matchminut 30 till 2.10 gånger pengarna hos Bethard.

Manchester United kan avancera med att kryssa i kväll även om Feyenoord vinner sin match borta mot Fenerbahce. Detta på grund av resultaten från inbördes möten. Men vill man gå etta ur gruppen så får man ta sig i kragen och vinna. Det är också stort favorittryck på United men jag anar att en vinst kan sitta hårdare inne än man först kan tro.

Zorya har ju inte mycket att spela för så visst kan det här bli en sådan där match där de bara ställer ut skorna och väntar på att slutsignalen ska gå. Men även om man kan ifrågasätta hemmalagets motivation så känner jag samtidigt att United inte är särskilt övertygande. Mourinho tycker att de spelar alldeles förträffligt och har en massa otur. Jag tycker man spelar ganska okej och inte mer än så.

Sju minusgrader och isig plan

Mourinho gnäller högljutt om att det är kallt och att det är is på planen. Det är det säkert också. Och det är alltid sämre för det bättre laget när spelförutsättningarna är lite knackiga. Det gamla goda United skulle nog gå in i den här matchen och göra två baljor för att sedan stänga butiken och avancera som gruppetta. Jag är inte lika säker på det idag. Jag tror på bortavinst men att den sitter hårdare inne än vad oddsen föreslår. Därför provar jag att spela att det blir mållöst de första 30 minuterna. 
Spelet finner du hos Bethard som bjuder på 2.10 gånger pengarna för spelet “Goal Up To 30 Minute, No”.

Spela här!
Sveriges tuffaste spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.