Dagens Speltips | FC St Pauli mot Borussia Dortmund |
Speltips

FC St Pauli mot Borussia Dortmund

Fotboll
Spelmarknad:
St Pauli - Dortmund
Tips:
1
Odds:
12
Spelstopp:
28 October 20.30
Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag

Det är cupspel i Tyskland och jag har en riktig luring på lager. FC St Pauli tar sig an Borussia Dortmund och jag tror faktiskt att hemmalaget har en rimlig chans att skrälla här. Jag testar FC St Pauli till 12 gånger hos Unibet. Om du inte har något konto hos Unibet kan du öppna ett via den här länken och få en bonus värd 1200 spänn.

Borussia Dortmund har en riktigt tung säsong i ligan. De har tagit sju poäng på nio matcher och ligger just nu på plats femton. Det är 18 lag i Bundesliga. Vad det här beror på är svårt att säga, men att ersätta Robert Lewandowski med Ciro Immobile kan ju vara en anledning. Jag brukar alltid hålla på italienska strikers och har varit inne på att Immobile var en bra ersättare. Jag hade fel. Borussia Dortmund har dessutom en jätteviktig match i helgen. De möter Bayern München och poäng i den matchen skulle vara viktigt för lagmoralen.

FC St Pauli håller till i tyska andraligan och har väl en ganska tung säsong. I kväll så kommer de att ställa ut en mur och försöka stänga ner Borussia. Med tanke på Borussias form och att de kan ha blickarna på Bayern München så tror jag att FC St Pauli har en bra chans att skrälla här. VI såg MK Dons göra det mot Manchester United i England och det kan mycket väl hända i Tyskland.

FC St. Pauli - SV Werder Bremen

Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.