Speltips | Färjestad mot Växjö Lakers | SHL 2014/15
Speltips

Färjestad mot Växjö

Hockey
Spelmarknad:
Färjestad - Växjö
Tips:
2
Odds:
2.48
Spelstopp:
28 January 19.00
Spela här!

SHL bjuder på en väldigt intressant match. Växjö är i Karlstad för att försöka sno åt sig tre poäng från Färjestad. Tittar man på tabelläget så ser det inte ut som någon vidare match, men om vi tittar lite närmare på lagen så hittar vi två lag som är redo att lägga i en extra växel. Både Färjestad och Växjö har 15 matcher kvar av ligaspelet och jag skulle inte bli det minsta förvånad om de kommer vara två av ligans tre bästa lag från och med nu. Med det sagt så tror jag att Växjö är det starkare av de två lagen och att de visar det nu.

Vi får 2.48 på Växjö och med tanke på deras snabba omställningar och Färjestads resultat på hemmaplan så känns det onekligen spelvärt. Oddset kommer från Redbet.com om ni skulle vara intresserade av att rygga.

Växjö är ett starkt lag som har underpresterat sett till hela säsongen. Fjorton nollpoängare är för många för ett lag av deras kaliber och jag tror inte att Sam Hallam är speciellt nöjd med resultatet. Jag tror dock att vi kan krita upp en hel del av Växjös förluster till varians och att de kommer ha ett högre poängsnitt den avslutande delen av ligaspelet.

Det samma gäller faktiskt Färjestad som inte har kommit upp till rätt nivå. Färjestads stora problem har varit hemmaspelet. Det är bara Modo som har varit sämre på hemmaplan. Färjestad kommer att klättra i tabellen och jag är tämligen säker på att de tar en direktplats i slutspelet. Men idag möter de ett bättre lag som är på gång och jag tror det blir för svårt.

 

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.