Speltips | Färjestad mot Skellefteå | SHL 18e oktober
Speltips

Färjestad mot Skellefteå

Hockey
Spelmarknad:
Färjestad - Skellefteå
Tips:
2
Odds:
2.10
Spelstopp:
18 October 16.00
Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag

Hockeylaget från Karlstad har fått en väldigt tuff start på säsongen och det blir inte lättare av att regerande mästarna, Skellefteå AIK, kommer på besök. Just nu ger Unibet oss 2.10 på att SAIK vinner och trots bortaplan så är det ett bra odds. De senaste tre åren har vi lärt oss att inte spela mot den allmänna idrottsklubben från Skellefteå.

Ta rygg på spelet och öppna ett konto hos Unibet genom att klicka på den här länken.

Färjestad har tagit åtta poäng på sina elva första matcher och återfinns på elfteplats i tabellen. Trots detta så verkar det som att ledningen har förtroende för tränarstaben. Rent statistiskt så talar dessutom flera saker för att det bör vända för Färjestad. Men att det skulle vända mot Sveriges bästa lag? Njae, det har jag svårt att tro.

Skellefteå AIK har inlett säsongen väldigt imponerande. Trots ett stort spelartapp har de kört på som vanligt och toppar tabellen. Marcus Svensson har varit oerhört bra i kassen, och spelare som Pär Lindholm och John Norman har växt in i kostymen som Jimmie Ericsson, Oscar Möller och Jocke Lindström lämnade kvar efter sig.

Jag är fullständigt övertygad om att FBK vänder den negativa trenden snart.  Men det blir svårt att göra mot Skellefteå AIK och när vi får över två gånger på Skellefteå så kan inte jag avstå.

Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.