Speltips | Färjestad mot MODO | SHL 18e september
Speltips

Färjestad mot MODO

Hockey
Spelmarknad:
Färjestad - MODO
Tips:
1
Odds:
1.50
Spelstopp:
18 September 19.00
Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag

Färjestad mot MODO känns på förhand som en ganska klar etta. MODO har stampat på mina förhoppningar om att de skulle kunna vara ett okej mittenlag och istället varit bedrövliga i de två första matcherna. MODO har lyckats göra 3 mål samtidigt som de släppt in nio mål. Ganska talande siffror. Färjestad har inlett säsongen med en vinst och en förlust i två täta matcher. Sett till de två första matcherna så är det uppenbart att FFBK är ett bättre lag än MODO i dagsläget och jag tror det här är ett läge där vi tar favoritoddset och är nöjda med det.

FBK betalar 1.50 hos Unibet och trots att SHL är en jämn liga så tror jag inte att MODO har något att hämta i Löfbergs Lila Arena.

Trots förlusten mot Luleå senast så fanns det en hel del ljusglimtar i FBK. Oliver Kylington (född 97) visade vilken klass han håller som hockeyback. Han är fantastiskt bra på att kontrollera och flytta pucken vilket är den absolut viktigaste egenskap för en modern hockeyback. Nu är han i och för sig i samma draftklass som Connor Mcdavid vilket gör att han får det svårt att gå som etta. Men om jag hade varit GM med förstavalet hade jag kollat väldigt noga på Oliver i år.

Jag trodde lite på MODO inför säsongen men det verkar som att jag överskattade dem lite. Nu ska man naturligtvis inte dra allt för stora växlar av två matcher men förlust med 3 – 1 mot Örebro och 6 – 2 mot Skellefteå är inte bra. DEt stora problemet verkar ligga i försvaret där Linus ullmark inte får den hjälp han behöver. Han har räddat dryga 80 % av skotten som har skjutits mot honom i de två första matcherna och det tyder mer på att MODO låter sina motståndare komma till alldeles för bra avslut än att han skulle ha varit dålig i målet.

MODO behöver jobba på en hel del och antagligen förstärka truppen innan vi kan leda skrällvinster för dom på bortaplan mot ett gediget lag.

Ryggar du spelet hos Unibet så kan du passa på att ta del av deras utomordentliga välkomsterbjudande. Öppna ett nytt konto idag så får du 120 % bonus upp till 1200 spänn.

Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.