Speltips | Färjestad mot HV71 | SHL 15e oktober
Speltips

Färjestad mot HV71

Hockey
Spelmarknad:
Färjestad - HV71
Tips:
1
Odds:
2.35
Spelstopp:
15 October 19.00
Spela här!

HV71 gör den ganska trista bussresan genom Västergötland och Värmland för kvällens match mot Färjestad. Vi får 2,35 på hemmalaget och jag tror att de har en bra chans i kväll trots deras svaga inledning på säsongen. Oddset kommer från Expekt.com. Dom är dessutom schyssta nog att bjuda alla nya kunder på ett riskfritt spel värt 1000 spänn. Det betyder att du får tillbaka insatsen på ditt första spel om du förlorar. Coolt va?

Till matchen. HV71 är det lag som jag har sett absolut mest den här säsongen. Det har varit lite sisådär med spelet för jönköpingslaget. Det har inte varit speciellt bra men inte heller dåligt. Hörde att någon beskrev det som mellanmjölk och det var en väldigt passande analogi. Visst är det så man använder ordet analogi? Trots att de inta har övertygad speciellt mycket så har de samlat ihop 17 poäng på sina tio första matcher och jag tror hv-lägret sitter väldigt lugnt i båten. Om hv-lägret känner att de är i en bekväm situation så är det nog andra tongångar i Färjestad. Laget spelade SM-final så sent som i våras, men nu är det inte mycket som stämmer. Åtta poäng på tio matcher och en elfteplats efter 10 omgångar hade nog inte speciellt många räknat med. Det ska dock sägas att FBK fick en knackig start på förra säsongen och det gick som det gick.

Jag tror dock att Färjestads spelstil passar ganska bra mot HV71. De spelar en intensiv hockey och sätter hög press mot motståndarbackarna. Just backarna är HV71:s akilleshäl och jag tror att det kan bli oreda i HV-zonen. Det här kommer öppna lägen för framförallt Gulas och Klepis som kommer ha en bra chans på att få igång sin poängproduktion.

Hemmavinst för Färjestad ligger nära till hands och 2.35 gånger pengarna är bra.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.