Speltips | Färjestad mot HC Davos | CHL
Speltips

Färjestad mot HC Davos

Hockey
Spelmarknad:
FBK - HC Davos
Tips:
1
Odds:
1.70
Spelstopp:
20 August 20.00
Spela här!
Odds långt ner i divisionerna!

Personligen tycker jag att Karlstad är en av Sveriges mest bedrövliga städer och att Färjestad är en skam för svensk hockey. Men det går inte att blunda för det lagbygge de börjar få ihop. Idag möter de HC Davos och de bör ha goda chanser till full pott. Nordicbet ger oss 1.70 på vinst för värmlänningarna och det är klart spelvärt.

Spela på vinst för Färjestad till 1.70 hos Nordicbet.

Färjestad har värvat starkt. Jonas Holös och Mikael Wikstrand är två elitbackar som kommer tillföra nya dimensioner till Färjestads spel. Framåt har de intressanta spelare som Joel Eriksson-Ek, Micke Johansson och Robbie Earl. Jag är tämligen övertygad om att vi får se Färjestad i final framåt våren och de bör vara bra nog för att slå Davos här.

HC Davos är bra men de saknar Dick Axelsson i kvällens match. Axelsson är en viktig spelare som får saker att hända offensivt och han hade definitivt behövts mot Färjestad här.

Färjestad kontrollerar matchen tack vare sina duktiga backar och vinner med två måls marginal. Matchen börjar klockan 20:00 och sänds på SVT 24 och SVT Play.

Spela här!
Odds långt ner i divisionerna!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.