Speltips Everton mot Chelsea PL 29/8 - Läs här
Speltips

Everton mot Chelsea

Fotboll
Spelmarknad:
Everton mot Chelsea
Tips:
X, 2 inget spel
Odds:
1.85
Spelstopp:
30 August 18.30
Spela här!
Få 1000 kr i bonusspel

En av mina stora favoriter från förra säsongen, Diego Costa, är lårskadad. Han linkade av en träning och nu det skrivs vilt om hur länge han är kommer vara borta. Flera källor kommer fram till sex veckors frånvaro. Diego Costa drabbades av en del skador på sitt baklår även förra säsongen. Chelsea är många nummer större än Everton, men Costas frånvaro är ett väldigt stort bakslag.

I fjolårets kamp på Goodison Park mellan Everton och Chelsea vann Everton vilket var Mourinhos första förlust i Chelsea-sejour nummer två. Man fick upprättelse hemma på Stamford Bridge när man vann med 1-0. Då var det Frank Lampard som skickade in enda målet. Nu är Lampard inte längre med i truppen, men Chelseas supportrar har inte behövt hänga läpp då herr Mourinho gjort riktigt solida värvningar i Costa och Fabregas. Nu är Costa som sagt inte redo för spel mot Everton. Hur mycket krut finns det kvar i Didier Drogbas ben? Du får 6.00 gånger pengarna på att han gör första målet hos Ladbrokes. Annars ligger målproduktionsförväntningarna på Oscar, Hazard eller farför inte Cesc?

edenhazard_statsEden Hazards stats från förra säsongen. Från Chelseas hemsida

Det finns en spelare som förmodligen är mer motiverad än någon annan på planen – Romelu Lukaku. Den gamla Chelsea-spelaren har levererat i flera säsonger och borde, enligt mig, fått chansen att bli förstaval i Chelseas anfall. Nu kan jag inte direkt säga att det blev dåligt så som det blev. Alla parter tycks ha blivit nöjda. Men Lukakus historia i Chelsea och med Mourinho som ratade honom sittandes på bortabänken kan nog skänka belgaren väldigt mycket energi.

Everton jagar sin första trepoängare i Premier League 2014/15 efter 2-2 mot Arsenal och 2-2 mot Leicester City. Jag förväntar mig att Mourinho går in i den här matchen med stor riskmedvetenhet, inte minst med tanke på att man gick på pumpen här förra säsongen. Everton har kvalitét och kan i sina bästa stunder dra jämnt med topplagen i Premier League, och när Chelsea inte har Costa att tillgå och Drogbas skärpa inte är densamma som för sex år sedan, känner jag att ett kryss ligger i luften. Jag kör därför samma spel som i United-matchen och spelar på X, bortavinst inget spel. Det får du 1.85 gånger pengarna på hos Ladbrokes.

 

Spela här!
Få 1000 kr i bonusspel
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.