Speltips | Everton mot Chelsea | Premier League
Speltips

Everton mot Chelsea

Fotboll
Spelmarknad:
Everton - Chelsea
Tips:
1
Odds:
4.05
Spelstopp:
12 September 13.45
Spela här!

Chelsea har inlett säsongen på ett tveksamt sätt. En vinst, en oavgjord och två förlsuter behöver inte vara oroande i sig, men sättet de förlorat på är definitivt anledning till oro på Stamford Bridge. Något är galet i Chelsea och jag tror vi kan utnyttja det i helgens match mot Everton.

Vi får 4.05 på att Everton vinner matchen och jag tror att de har det som krävs för att störa Chelsea i dagsläget. Oddset kommer från Mobilbet där nya kunder får 100 kronor gratis att spela för.

Spela på Premier League hos Mobilbet här!

Everton har börjat säsongen precis som förväntat. De kommer att hamna på övre tabellhalvan men de är antagligen inte tillräckligt bra för att ta sig till Europa. Med det i åtanke har de dragit en rejäl vinstlott här. Att möta Chelsea i det här läget måste vara en dröm för Roberto Martinez. Hade de mött ett Chelsea i harmoni hade jag skrivit av dom totalt. Nu är det dock något som är knasigt Chelsea och om Everton spelar sina kort på rätt sätt tror jag att de kan sno åt sig en vinst tillräckligt ofta för att vi ska kunna testa dem till det fina odds som Mobilbet bjuder på.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.