Eurovision 2017 - Odds och speltips för årets tävling. Ta din chans att vinna
Speltips

Eurovision 2017

Musik
Spelmarknad:
Eurovision
Tips:
Vinnare
Odds:
olika
Spelstopp:
13 May 19:00
Spela här!

Imorgon samlas vinnarna från semifinalerna och tävlar om att vinna Eurovision 2017. 26 bidrag slåss om förstaplatsen och Europas gunst. Klar favorit, oddsmässigt och om man kollar på views på youtube är Italiens bidrag. Oddsen på deras bidrag är dock för låg för att jag ska vilja satsa på det och låten är inte tillräckligt bra med tanke på oddsen.

Det här var ett jättesvårt år att gissa vem som vinner så speltipset blir lite av en chansning. Ni som följer mina tips för Eurovision och Melodifestivalen vet att jag älskar högoddsarna som kan bjuda på en skräll, så som Owe Thörnqvist och Louise Hoffsten. Eftersom årets tävling var så enormt svår att förutspå så kör jag en stor chansning.

Speltips: Det var väldigt svårt att hitta en trolig vinnare med rimliga odds. Italien är stofavorit men med bara 2.6 gånger pengarna. Därför blir dagens tips 50 kr på Moldavien och 50 kronor på Rumänien. På Unibet är oddsen för Moldavien 67 gånger pengarna i skrivande stund och 41 på Rumänien. En djupare analys av tipset hittar in på vår .

*** UPPDATERING 13 maj ***

Efter att ha lyssnat på alla låtar igen och även sett hur oddsen justerats så vill jag lägga till att Bulgariens odds har minskat något och nu ligger på 3.50 gånger pengarna. Italien har ökat till 3 gånger pengarna och Portugal är nu favorit med 2.75. Jag står fast vid att Portugal inte borde vinna. Däremot är Bulgarien bättre än förväntat och den unga och talangfulla sångaren har goda chanser att faktiskt ta hem vinsten. Vill man satsa på ett av de lite säkrare korten så är min rekommendation att man i så fall lägger en slant på Bulgarien.

 

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.