Speltips | Espanyol mot Real Sociedad | Tippat
Speltips

Espanyol mot Real Sociedad

Fotboll, La Liga
Spelmarknad:
Espanyol - Real Sociedad
Tips:
1 DNB
Odds:
1.82
Spelstopp:
8 February 20:30
Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Sänds kl 20:30 på Viasat Fotboll

Det är två lag i mycket jobbiga perioder. Både Espanyol och Real Sociedad hänger med underläppen ned till bröstet. Mina slantar ligger på att Espanyol får fira ikväll eftersom de har ett relativt sett ganska schysst hemmafacit.

Statistiken för hemma- och bortaresultat får alltså lägga grunden för speltipset i den här matchen. Jag tror att det finns bäst värde i att spela på Espanyol DNB till 1.82 gånger pengarna hos Unibet.

Espanyol är visserligen riktigt under isen. De har inte vunnit på åtta matcher i rad och de har fem torsk på de sex senaste. Det gör ont för alla lag. Den senaste matchen man spelade var mot Real Madrid och då man åkte på däng med 6-0 på Santiago Bernabeu. Det är en match man nästan får bortse ifrån tycker jag. Bottengängen ska få tokdäng borta mot Real.

Inför den här matchen är det intressant att kolla på Real Sociedad och deras facit på bortaplan. De har ett bedrövligt bortafacit. Senast man lyckades ta tre poäng borta var mot Levante i oktober. Det summeras alltså till sju matcher i rad utan vinst varav fem förluster. Addera därtill att Espanyol är betydligt bättre hemma än vad man är borta. Av de 22 poäng man lyckats skrapa ihop så här långt i säsongens ligaspel så har man tagit 16 av dem på hemmaplan.

Espanyol kan ta sig i kragen nu när man möter ett mycket lag som är så pass svagt på bortaplan som Real Sociedad är. Jag garderar med 1 DNB eftersom man inte riktigt kan lita på Espanyol som ibland kan vika ned sig med råge. 1.82 på Espanyol DNB spelas och du finner oddset hos Unibet.

Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.