Speltips | Espanyol mot Rayo Vallecano | 7/6 La Liga
Speltips

Espanyol mot Rayo Vallecano

Fotboll, La Liga
Spelmarknad:
Espanyol - Rayo Vallecano
Tips:
>3.5
Odds:
3.00
Spelstopp:
7 March 20:30
Spela här!
Sänds 20:30 Viasat Fotboll

Det är bottenstrid på gång när Espanyol spelar mot Rayo Vallecanoi kväll. Två bedrövliga försvar gör att man får förvänta sig en del mål.

På 28 omgångar i La Liga har Espanyol och Rayo Vallecano sammanlagt släppt in 111 mål. Det är väldigt nära 4 mål i snitt per match. Man har helt enkelt inget vidare försvarspel i endera lag och då ser det ju ut som det gör. Espanyol ligger på plats 15 och Rayo Vallecano ligger på plats 17. Poängen som står på spel i kväll är oerhört viktiga eftersom det är tight till nedflyttningsplatserna.

Espanyol har blandat och gett den senaste tiden. Man vann faktiskt två matcher i rad när man besegrade Deportivo hemma och sedan Sporting Gijón borta. Senast fick man dock tokstryk hemma med 0-3 mot Real Betis.

Rayo Vallecano å sin sida har 1 vinst, tre kryss och en torsk på sina senaste fem spelade. Torsken kom mot Barcelona och där dukade man under med 1-5 hemma. Inget att skämmas för egentligen.

Rejäl målskörd för bägge lagen

Om vi kollar på målskörden de senaste fem matcherna för båda lagen, såväl framåt och bakåt, så kan man konstatera att det blivit en del action. Det har blivit 18 mål i Espanyols senaste fem matcher (3.6 mål i snitt). Och det har blivit 20 mål i Rayo Vallecanos senaste fem matcher (4.0 mål i snitt). Jag spelar på att målen kommer i kväll också och provar över 3,5 mål till 3.00 gånger pengarna hos William Hill.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.