Speltips | England mot Schweiz | EM-kval
Speltips

England mot Schweiz

Fotboll
Spelmarknad:
England - Schweiz
Tips:
2
Odds:
4.90
Spelstopp:
8 September 20.45
Spela här!
Kom igen, det bli kul!

England må ha varit det lag som kvalificerade sig för EM snabbast. Men ingen ska komma här och försöka övertyga mig om att de är speciellt bra på att spela fotboll. 

På något sätt har England lyckats fuska till sig en grupp bestående av länder som till och med Sverige hade kunnat få med sig ett par resultat mot. Nu möter de Schweiz, som säkrar sin EM-plats med tre poäng ikväll. Schweiz är ett intressant lag med många roliga spelare och även de förlorade första matchen tror jag att de har en hyfsad chans ikväll .

Comeon betalar 4.90 på Schweiz och jag tror “ostarna” ska ha tillräckligt bra chans för att vi ska kunna testa ett litet spel.

Spela på EM-kvalet och få 3000 kronor extra att spela för hos Comeon här!

England säkrade sin plats i EM genom att slå San Marino övertygande i helgen. De har vunnit sju raka matcher i kvalet och man kan inte göra mer än att vinna i fotboll. Men en snabb titt på motståndet berättar att allt utom full pott hade varit skandalöst dåligt. England är visserligen bättre än vad Schweiz är men att de skulle vara så pass stora favoriter som oddsen visar köper jag inte för fem öre.

England har naturligtvis chans på vinst här men jag tror att Schweiz har tillräckligt bra vinstchans för att vi ska testa 4.90

Spela här!
Kom igen, det bli kul!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.