Speltips | England mot Portugal | U21 EM
Speltips

England mot Portugal

Fotboll
Spelmarknad:
England - Portugal
Tips:
2
Odds:
2.75
Spelstopp:
18 June 20.45
Spela här!
Hämta en oddsbonus värd 1000 kr hos Titanbet

England går in i U21-EM som en av de stora favoriterna, men de får tuffast möjliga start när de möter ett Portugal som gick obesegrat genom sin kvalgrupp. Sett till hur oddsen ligger så tycker jag att vi måste testa Portugal här. England har visserligen Harry Kane på topp, men jag tror inte att det räcker mot ett av världens mest talangfyllda landslag.

Jag lägger tre spel inför kvällens match mellan England och Portugal:

Portugal vinner till 2.75 gånger pengarna

Över 2.5 mål i matchen till 2.05 gånger pengarna

Harry Kane gör mål till 1.83 gånger pengarna

Alla odds ovan kommer från titanbet.com som nyligen lanserade en ny design på sin svenska webbsida. Öppnar du ditt konto idag får du dessutom en välkomstbonus värd 100 % upp till 1000 kronor.

Portugal gick rakt igenom sin kvalgrupp och hängde dit 29 mål på tio matcher så det är ett lag med stor offensiv potential och jag tror inte att de kommer att backa hem bara för att de möter ett bättre motstånd. Även England har sin styrka i offensiven så jag tror att vi kommer få se en öppen match med mycket mål. Det här öppnar för överspelet och med tanke på hur effektiv Harry Kane har varit så känns 1.83 på att han petar in en boll bra.

Jag är dock ganska tveksam till Englands försvar och den öppna matchbilden bör passa Portugal bättre och jag vill nog ge dem åtminstone 40 % vinstchans här vilket betyder att 2.75 är bra.

 

Spela här!
Hämta en oddsbonus värd 1000 kr hos Titanbet
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.