Speltips | England mot Norge träningslandskamp 3/9
Speltips

England mot Norge

Fotboll
Spelmarknad:
England - Norge
Tips:
Norge inget mål
Odds:
1.96
Spelstopp:
3 September 21.00
Spela här!

Ja det är brutalt tråkigt med vänskapslandskamper. Det är alltid svårspelat och inte speciellt kul att kolla på matcherna. Jag tänker ändå spela på England mot Norge, för jag tror det finns värde i att Norge inte gör mål till oddset 1.96 hos Betsafe. Du hittar spelet under alla spel –> bortalag inget mål.

Den nya Arsenal-spelaren Danny Welbeck och Newcastles Jack Colback har lämnat återbud efter sina respektive småskador. Roy Hodgson har satt Wayne Rooney som kapten och satsar ungt igen. Ingen av Calum Chambers, Danny Rose och Fabian Delph har gjort en A-kamp ännu men är alla med i truppen. De är samtliga dock långt ifrån startelvan. Jag har letat med ljus och lykta, men jag kan inte reka för England. Inget odds känns bra. Raka ettan ger 1.44. Att England gör fler än två mål i första halvlek ger 1.62. Du får 2.05 på att Rooney gör mål. Jag ser inget värde i något av spelen. Nu ska man dock träningsspela hemma mot Norge som är ganska bedrövliga.

Norge har Italien som kvalmotståndare på tisdagen den 9 september, deras öppningsmatch i EM-kvalet. Det kommer bli tufft för norrmännen som har ett svagt lag. I förmodligen den lättaste VM-kvalgruppen kom man bara fyra och gjorde bara 10 mål under hela kvalspelet. Jag tänker inte betta på att England kör över Norge, eller tvärtom. Mitt bästa spel är att Norge inte gör mål på Wembley. Betsafe ger 1.96 vilket jag tycker låter riktigt schysst.

betsafe

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.