Speltips | England mot Italien | U21-EM 24 juni
Speltips

England mot Italien (U21)

Fotboll
Spelmarknad:
England - Italien
Tips:
X HT
Odds:
1.95
Spelstopp:
24 June 20.45
Spela här!
Få 1000 kr i bonusspel

Spela på att det står oavgjort i halvtid mellan England och Italien i U21-EM. Ladbrokes ger 1.95 gånger pengarna på att det är kryss i halvtid.

Italien har det lite kämpigt som ligger sist i gruppen. De har chans att gå vidare, men måste hoppas på rätt resultat i matchen mellan Portugal och Sverige. England kan ta sig vidare på egen maskin vid seger. Oavgjort kan också ta England, om Sverige inte besegrar Portugal.

Italien måste gå framåt. Men jag tror jag aldrig sett ett Italienskt lag börja finlira och spela gladfotboll i ett ansatt gruppspelsläge. Nej, det är millimeterprecision och en 1-0 seger som man siktar på. Skulle jag tro. Det kostar så jäkla mycket för Italien att släppa in en kasse i kväll så man kan inte rusa framåt alltför mycket hur beroende man än är av ett mål. Står det 0-0 i säg 84:e minuten är det så klart en annan sak. Då får vi se ett Italien som kommer släppa hängslena och gå framåt. Men jag tror inte att vi får se en särskilt offensiv fotbollsmatch i första halvan i alla fall.

Man kan också ställa sig frågan hur det är ställt med målskyttet. Jag kan hålla med om att framför allt England i sin senaste match borde fått bättre utdelning. Men faktum kvarstår att både Italien och England bara mäktat med varsitt mål på sina 180 minuter spelade så här lång i EM.

Det låter troligt att det är rätt tilltäppt och jag spelar gärna på att det står oavgjort i halvtid till 1.95 gånger pengarna. Oddset kommer från Ladbrokes.

 

Spela här!
Få 1000 kr i bonusspel
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.