Speltips - Elfsborg i Europa 28e augusti
Speltips

Elfsborg i Europa

Fotboll
Spelmarknad:
Rio Ave mot Elfsborg
Tips:
Rio Ave att gå vidare
Odds:
2.00
Spelstopp:
28 August 22.15
Spela här!
Oddsbonus värd 100 % upp till €50

Vi får väl börja med att lyfta på hatten för Malmö FF. Personligen valde jag Arsenal mot Besiktas framför malmömatchen igår. Jag trodde att Red Bull skulle lägga i en extra växel och köra över MFF, men ibland blir det inte som man tänkt sig. Nu får vi se ett svenskt lag i Champions League för första gången sedan San Siro-Sven räddade den där straffen från Alvaró Recoba.  Nu får vi hoppas på att de får PSG i gruppen och att MFF väljer att investera de pengar som rullar in på ett vettigt sätt. De har redan Sveriges bästa lag och om vi har lite tur så lägger de pengarna på talangutvekling så att Erik Hamrén slipper ta ut spelare från Shanghai East Asia FC i framtiden. CL-lottningen börjar kvart i sex och sänds på Eurosport och Viasat.

Men det var igår och idag så tittar vi istället på Europa League. IF Elfsborg är i Portugal för att kvala mot Rio Ave. IF Elfsborg fick med sig 2 -1 från mötet i Borås. Rio Ave var väldigt defensivt inriktade i det första mötet, vilket Elfsborg kunde utnyttja. IFE hade mig sig 2 – 0 i halvtid men Rio Ave gjorde ett väldigt viktigt mål i andra och fick därmed med sig ett bra resultat. Målet som portugiserna gjorde öppnar helt klart för dem. De måste fortfarande vinna, men det bortamålet som de gjorde kan bli värt mycket.. Det gulsvarta laget från Borås har inte övertygad de tre senaste matcherna i Allsvenskan, samtidigt som de har lite skadebekymmer. Bland annat så saknas Daniel Mobaeck och Jon Jönsson. Den portugisiska ligan är i klass med den franska och trots att den inte får så mycket medial uppmärksamhet så ska lagen inte underskattas. Jag tror att Rio Ave kommer att kunna dominera matchen och vinna komfortabelt. Vi får 2.00 på att Rio Ave avancerar vilket känns klart spelvärtefter att de petade in bortamålet i senaste mötet. Oddset kommer från Bet365.

Bet 365 är dessutom ett utmärkt bolag för livebetting. Det strular sällan hos dem, de har ett utmärkt oddsutbud och deras streamingtjänst är bland de bättre hos spelbolagen. Idag ser ni dock matchen bäst på  Tv4 Play eller 12:an. Matchstart 22.15.

bet365

Spela här!
Oddsbonus värd 100 % upp till €50
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.