Dagens speltips | Edmonton Oilers mot Tampa Bay Lightning |
Speltips

Edmonton Oilers mot Tampa Bay Lightning

Hockey
Spelmarknad:
Oilers - Lightning
Tips:
1
Odds:
3.13
Spelstopp:
21 October 03.35
Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag

Dagens speltips kommer från NHL. Edmonton Oilers tar emot Tampa Bay Lightning och jag tror faktiskt att hemmalaget har en bra chans trots deras tunga säsongsinledning. Vi får 3.13 på Oilers här hos Unibet och jag ser lite spelvärde i det. Oddset kommer från Unibet där alla nya kunder får en bonus värd 1200 spänn och ett riksfritt spel värt 100 spänn.

Edmonton Oilers är väldigt talangfulla, men de hr inte fått spelet att stämma. De är det enda laget i väst som inte har vunnit än. Känslan är dock att Edmonton kommer att samla på sig en del poäng kommande veckor. De har sju hemmamatcher på schemat och jag tror att de kommer ge Tampa en bra match i natt. De förlorade visserligen mot Vancouver i fredags men trots det verkar det vara ganska positiva tongångar i edmontonlägret. Enligt rapporter så har de tajtat till sig i mittzon och slipat på sitt powerplay under helgen. Två saker som kommer bli väldigt viktiga mot Tampa.

Jag har en känsla av att Tampa Bay underskattar Oilers lite här i kväll. Det skulle inte förvåna mig det minsta om de vilar Ben Bishop och efter att ha vunnit mot Vancouver i Lördags är det inte alls omöjligt att ett par av spelarna stannade kvar och tog sig ett par öl efter matchen. Det är naturligtvis rena spekulationer från min sida, men det jag vill säga är att jag inte tror att vi får se ett toppat Tampa i natt. Ligaspelet avgörs över 82 matcher och det är omöjligt för lagen att hålla fokus under alla dessa. Nu har Tampa en bra vinst i ryggen och de möter ett på pappret sämre lag. Jag tror de tappar fokus.

Tampa saknar dessutom Victor Hedman i nattens match. Det är ett jättetapp. Hedman har varit en av ligans bästa backar och dominerat blålinjen. Det tappet kan bli kostsamt. Över 3 gånger på Edmonton här är bra.

Ni har väl inte missat vår Tävling med Redbet? Du har chansen att vinna en iPhone 6 plus.

 

Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.