Speltips | Dynamo Kiev mot Chelsea Champions League 20 okt
Speltips

Dynamo Kiev mot Chelsea

Fotboll
Spelmarknad:
Dynamo Kiev - Chelsea
Tips:
2
Odds:
2.80
Spelstopp:
20 October 20.45
Spela här!
€30 i gratisspel!

Det är återigen dags för Champions League och jag riktar mitt primära spelfokus mot Dynamo Kiev och Chelsea. Dynamo Kiev ska ha respekt, men jag känner att spelbolagen överlag tagit i lite i överkant. Chelsea är på gång nu och det finns värde i att spela på bortavinst. 

Eden Hazard, Player of the year i Premier League förra säsongen, skulle till Real Madrid sades det. Han skulle dit för hundra miljoner euro och bänka Gareth Bale. Nu får han nöta bänk och kommer få sitta där och nöta tills han börjar jobba i defensiven. Det vara José Mourinhos ganska klara besked. I intervjun efter helgens ligaseger motiverade Mourinho beslutet att bänka Hazard med följande ord:

“It was just a tactical decision, leaving super quality on the bench, but bringing tactical discipline and hoping that the team could be solid. Willian and Pedro did amazing defensive work and allowed the midfield players to be very comfortable. I continue that way, or he comes in our direction and tries to replicate the same work that Willian and Pedro did.”

Mourinho håller på att manövrera sig ur det här träsket som hans lag har hamnat i. Att förpassa Hazard till bänken tills vidare är en del av det hela.

Tips: PaddyPower ger superbra spelerbjudanden på mail hela tiden

Mourinho har sagt det i nästan varje intervju jag sett honom under säsongsstarten – man kommer ta sig samman och börja vinna. Jag är övertygad om att det är sant. Det är en tidsfråga innan man kommer in i Mourinho-rytmen där man vinner de flesta matcher, kryssar ibland och förlorar mycket sällan. Vändningen kan redan vara här. Man skulle aldrig fått 2.80 på Chelsea borta mot Dynamo Kiev under samma tid förra året. Det är bara nu när många tvivlar på the blues efter den knackiga ligastarten som det bjuds på sådana odds. Jag hakar på och spelar på tvåan eftersom Dynamo Kiev är sämre än ett halvrostigt Chelsea. De bara är det. Senast i ligaspelet tvålade Shaktar Donetsk till dem med 3-0. I Kiev!

Det är en viktig match för Chelsea som naturligtvis satsar på att gå som etta från gruppen. Båda lagen har lite skadeproblem, men det är en mycket större deal för Dynamo Kiev än vad det är för Chelsea som har en världsspelare som backup på nästan varje position. 2.80 på Chelsea är bjudodds. Jag spelar hos PaddyPower.

Spela här!
€30 i gratisspel!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.