Speltips | Dynamo Dresden mot Borussia Dortmund 3/2
Speltips

Dynamo Dresden mot Borussia Dortmund

Fotboll
Spelmarknad:
Dresden - Dortmund
Tips:
Dortmund -1
Odds:
1.71
Spelstopp:
3 March 20.30
Spela här!
Världens största oddsbörs!

Spela på att Borussia Dortmund vinner borta mot Dynamo Dresden med 1 måls handikapp till 1.71 gånger pengarna hos Betsafe.

Borussia Dortmund var radioaktivt för sportsbettare bra länge efter det ena platta fallet efter det andra. Personligen hade jag inte balls nog att spela mot Borussia Dortmund i deras svacka då jag hela tiden tänkte att de skulle ta sig i kragen. Så jag höll mig borta helt. Förra veckan vågade jag mig dock in i leken och spelade på att båda lagen skulle göra mål i matchen mellan Juventus och Borussia Dortmund i Champions League. I kväll spelar Borussia Dortmund borta i Tyska Cupen mot Dynamo Dresden. Dynamo Dresden är ett lag som spelar i 3. Liga vilket är tredjedivisionen i Tyskland. Man ligger på plats 8 och har förlorat fem av sina sex senaste matcher. Kass form alltså.

Jürgen Klopp har ett bra track record i Tyska Cupen. År 2012 vann man och år 2013 föll man knappt i finalen mot Bayern München. Jag har ett gott öga till den där Jürgen och litar på att man inte tillåter en skräll i kväll. Man har inte råd att svika sina fans ännu mer och cupen kan ju faktiskt rädda laget från en helt misslyckad säsong. Det flaggas för en stark uppställning i Dortmund och jag tror det kan rinna iväg med ett par bollar.

Spela här!
Världens största oddsbörs!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.