Dagens Speltips | Borussia Dortmund mot Galatasaray | Champions League
Speltips

Dortmund mot Galatsaray

Fotboll
Spelmarknad:
Dortmund - Galatasaray
Tips:
2
Odds:
12
Spelstopp:
4 November 20.45
Spela här!
Ingen sportbonus

Borussia Dortmund har en väldigt konstig säsong. De har har tagit full pott i Champions League samtidigt som de har förlorat sina fem senaste bundesligamatcher. De ligger på sjuttonde plats i ligan och kommer direkt från en förlust mot Bayern München. Nu är det inte så konstigt att de förlorar mot Bayern München. Det gör de flesta lagen. Men sättet som de förlorade på var inget vidare. Bayern såg lite loja ut i första halvlek och Borussia kunde ta ledningen. När lagen kom uti andra halvlek så tog Bayern över och gjorde precis vad de ville. De spelade ut Dortmund totalt och det var inget snack om saken.

Det är naturligtvis förvånande att Borussia har gått såpass dåligt i ligan men om man tänker efter lite så är det inte så konstigt att de har lite problem. Jag tror att Dortmund kan få problem med Galatasaray här idag och 12 gånger pengarna på turkarna är ett ganska intressant odds. Borussia har tagit full poäng är väl i praktiken vidare till nästa omgång av Champions League samtidigt som att det skulle bli högintressant om både Anderlecht och Galatasaray lyckas skrälla i kväll. Vissa lag är överlägsna andra men att Dortmund är större favoriter mot Galatasaray än vad Real Madrid är mot Liverpool är bara skrattretande.

Det här kanske blir en överkörning som liknar den i Istanbul senast lagen möttes men jag kan inte hålla mig när vi får tolv gånger på Galatasaray. Speciellt inte med tanke på Dortmunds form i ligaspelet.

Oddsen kommer från Bet 365 där du får en välkomstbonus värd 1000 spänn när du öppnar ett nytt konto.

Spela här!
Ingen sportbonus
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.