Speltips | Dortmund mot Arsenal | Champions League 16e sep
Speltips

Dortmund mot Arsenal

Fotboll
Spelmarknad:
Dortmund - Arsenal
Tips:
1
Odds:
1.95
Spelstopp:
16 September 20.45
Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag

Arsenal inleder sitt gruppspel i Champions League med en tuff match. De är i Tyskland för att möta Borussia Dortmund och den gula väggen. Jag ser mer potential i Borussia här och går på hemmavinsten. Ettan betalar 1.95 gånger insatsen och trots att de saknar några nyckelspelare i Borussia tror jag de har klass nog att slå ett slitet Arsenal. Rygga spelet hos Unibet. Har du inget konto kan du få en bonus värd 120 % av din första insättning.

Arsenal stod för en ganska bra insats i helgen då de fick med sig ett kryss hemma mot Manchester City. Det var bud på mer från Arsenals sida, men om du hade gett Arsené en poäng inför matchen hade han nog varit ganska nöjd med det.

Borussia Dortmund har inlett säsongen med sex poäng på tre matcher i Bundesliga. De har ryckt upp sig rejält efter att ha förlorat öppningsmatchen och kommer nu från en fin seger (3 – 1) mot Freiburg senast. Dortmund spelar som vanligt en fröjdig fotboll och det verkar som de har täckt upp tappet av Robert Lewandoski på ett bra sätt. Adrian Ramos, Shinji Kagawa och Ciro Immobile är alla riktigt bra nyförvärv. Hur Shinji Kagawa behandlades i Manchester United är en märklig historia. I mina ögon är han en mittfältare som håller väldigt hög europeisk klass och borde helt klart fått mer chanser på Old Trafford.

Det är viktigt att tänka på att det är två skadedrabbade lag som ställs mot varandra här. Mathieu Debuchy gick sönder mot Manchester City och verkar bli borta till jul. Oliver Giroiud är skadad sen tidigare. Nyblivne landslagsmannen Calum Chambers ser även han ut att missa matchen. I Dortmund saknas framförallt Marco Reus och Mats Hummels.

Screen Shot 2014-09-16 at 13.48.53

Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.