Dortmund – Benfica -
Speltips

Dortmund – Benfica

Fotboll, Champions League
Spelmarknad:
Dortmund – Benfica
Tips:
Benfica över 3,5 hörnor
Odds:
2.25
Spelstopp:
8 March 20:45
Spela här!
Odds långt ner i divisionerna!

Det är dags för ett efterlängtat returmöte mellan två lag som mer än gärna vill avancera vidare till nästa omgång i Champions League-slutspelet. Dortmund tar emot Benfica hemma och måste vända ett 1-0-underläge för att Champions League-äventyret inte ska ta slut redan i åttondelsfinalen. Lyckas dem eller inte?

Benfica stod för en fin insats genom att vinna det första mötet mot Dortmund med 1-0 och har därmed skapat sig ett fint utgångsläge inför returen som stundar i kväll.
Hur matchen slutar och vilket lag som avancerar vidare känns väldigt svårspelat. Dortmund är ett erkänt starkt hemmalag och har 18 raka hemmamatcher utan förlust medan portugiserna också visar fin form med sju raka segrar inför kvällens returmöte.

Att det blir Dortmund som skapar mest och äger mest boll är vi nog överens om, men vilka som tar sig vidare när kvällen är över är desto svårare…
Jag har dock hittat ett fint spel som jag tror sitter relativt enkelt och det är att gästerna ska lyckas skapa över 3,5 hörnor.

Benfica är ett skickligt lag och att de bara backar hem och tror att 1-0-segern från första mötet räcker tror jag blir svårt. De kommer vilja göra minst ett mål och att de då lägger kraft och energi även på anfallsspelet gör att de också kommer skapa målchanser och hörnor.

Över 3,5 hörnor för Benfica till ett finfint odds på 2,25 gånger insatsen är mitt speltips.

Avspark 20:45.

Spela här!
Odds långt ner i divisionerna!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.