Dagens speltips | Djurgårdens IF mot Växjö Lakers | SHL
Speltips

Djurgårdens IF mot Växjö Lakers

Hockey
Spelmarknad:
DIF - Växjö Lakers
Tips:
2
Odds:
2.35
Spelstopp:
27 November 19.00
Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag

Växjö Lakers drar till Stockholm för att ta sig an Djurgårdens IF. Jag tror att smålänningarna har en jättebra chans här och dagens speltips blir att de vinner. Unibet ger oss 2.35 på Växjö, vilket är riktig bra. Som ny spelare får du dessutom en schysst bonus värd 1200 spänn. Ta rygg på spelet och hämta din bonus här.

En stor anledning till att tror hårt på Växjö här är sättet som Djurgården spelade mot HV71 tidigare i veckan. De förlorade visserligen bara med ett mål, men de var aldrig nära. Djurgården var jättedåliga. De hade problem med att kontrollera HV71:s snabba forwards och det var ganska sällan de lyckades ta in pucken i offensiv på ett kontrollerat sätt. Spelar de på samma sätt så kommer de inte ha en chans mot Växjö. I mina ögon så Djurgården definitivt överpresterat. Inför säsongen trodde jag att de skulle komma toksist i ligan. Jag är fortfarande inte övertygad om lagets storhet och jag kan inte tänka mig att de är med och slåss om en direktplats i slutspelet när ligaspelet börjar lida mot sitt slut.

Växjö Lakers har börjat få upp ångan. Smålänningarna har tagit poäng i fyra raka matcher och spelet har sett ganska bra ut. I mina ögon så kommer de att åka sönder Djurgården väldigt ofta här och 2.35 på dem är alldeles för bra för att avstå.

Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.