Djurgården – Växjö -
Speltips

Djurgården – Växjö

Ishockey, SHL
Spelmarknad:
Djurgården - Växjö
Tips:
T. Kiiskinen att göra poäng
Odds:
1,96
Spelstopp:
1 March 19:00
Spela här!
Odds långt ner i divisionerna!

Resultaten från gårdagens fem SHL-matcher gör att poängen det spelas om på Hovet ikväll när Växjö tar sig an Djurgården är hur viktiga som helst. För stockholmarna är det en slutspelsplats som står på spel medan gästerna vill behålla sin förstaplats i tabellen. Hur slutar det? Målsnålt eller målrikt? Poängspel lockar, men på vem?

Spela på SHL hos Nordicbet med 1000 kronor i bonus här!

Historiskt sett så har Växjö haft det tufft i Stockholm. Av de tio senaste bortamatcherna med Djurgården har de bara vunnit två av dessa, varav en i förlängning. Den här säsongen är Växjö ett helt annat lag på bortais och har inför kvällens match fyra segrar på sina fem senaste bortamatcher. 22 mål har de gjort på dessa bortamatcher och ser man till tidigare möten mot Djurgården den här säsongen så har det rullat på bra för Växjö.

3-0 i matcher och 12-6 i målskillnad gör att de är favoriter även ikväll. Frågan är dock om de lämnar huvudstaden med en trepoängare? Jag är tveksam och tror att Djurgården kan överraska en aning så en gardering är nog på sin plats.
Hade man kunnat helgarderat sig och gjort en bra peng på det så hade jag gjort det, men så funkar det inte – tyvärr…

Mitt tips är att Växjö tar hand om majoriteten av poängen här och jag tror inte de kommer lämna Hovet mållösa. Därför väljer jag att klicka i Tuomas Kiiskinen som en möjlig poänggörare till 1,96.

Kiiskinen har stått för poäng i två av tre matcher mot DIF den här säsongen och fler blir det ikväll!

Spela här!
Odds långt ner i divisionerna!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.