Dagens speltips | Djurgården mot Tappara | CHL
Speltips

Djurgården mot Tappara

Hockey
Spelmarknad:
Djurgården - Tappara
Tips:
Ö 5.5
Odds:
2.50
Spelstopp:
20 August 19.00
Spela här!
Odds långt ner i divisionerna!

Hockeysäsongen är äntligen här! Resten av veckan bjuds vi på roliga matcher från Champions Hockey League. I kväll kliver fyra svenska lag ut på isen och jag tror mig hittat ett kanonodds i matchen mellan Djurgården och Tappara.

Dubbla sin första insättning och spela på över 5.5 mål mellan Djurgården och Tappara hos Nordicbet! 

Det är naturligtvis svårt att göra rimliga bedömningar av lagen såhär tidigt på säsongen, men samtidigt är det alltid kul att ha lite spel igång när vi rattar in Eurosport 2. Det är inte ovanligt att det tar ett par matcher innan försvarsspelet sitter som det ska. Spelarna är lite rostiga, nyförvärven ska ära sig systemet och det är inte säkert at coacherna har hittat rätt formationer. Det här leder till enkla misstag och spelare som går bort sig i mittzon. Kan motståndarna utnyttja det här bör vi se en ganska svängig hockeymatch där båda lagen skapar mycket framåt och jag tror på att vi får se väldigt mycket mål här.

Nordicbet, som är officiell sponsor av CHL, ger oss 2.50 på över 5.5 mål i matchen.

Oddset betyder att det behöver mer än 40% möjlighet till över 5.5 mål i matchen. Personligen tror jag vi är på rätt sida med ganska god marginal här.

Screen Shot 2015-08-20 at 09.51.05

Spela här!
Odds långt ner i divisionerna!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.