Dagens speltips | Djurgården mot Rögle | SHL
Speltips

Djurgården mot Rögle

Ishockey, SHL
Spelmarknad:
Djurgården - Rögle
Tips:
X2
Odds:
2.37
Spelstopp:
4 February 19:00
Spela här!
Odds långt ner i divisionerna!

Djurgården tar emot Rögle BK hemma i Stockholm och i mina ögon ligger oddsen väldigt snett här. Att Rögle tar poäng i matchen betalar 2.37 och jag gillar det. Oddset kommer från Nordicbet.

Senast Djurgården klev ut på isen var jag tämligen säker på att de skulle göra processen kort med Karlskrona. Det såg bra ut tills de bestämde sig för att tappa en tvåmålsledning på sju minuter mot ligans sämsta lagen. Insatsen senast är tillräcklig för att jag ska plocka Rögle här.

Spela på SHL med 1000 kr hos Nordicbet här!

Rögle slog HV71 på straffar senast och det såg inte så dåligt ut. Spelare som Jordan Smotherman och Felix Schütz är riktigt bra och Oscar Dansk i målet kan spika igen om det behövs. Rögle tar definitivt poäng i den här matchen tillräckligt ofta för att jag ska testa X2 till 2.37.

På tal om Rögle. Du har väl inte missat att vi lottar ut sex biljetter till deras näst sista ligamatch den här säsongen. De möter Malmö borta i ett högintressant derby lördagen den 5e mars och det enda du behöver göra är att klicka på bilden och följa instruktionerna.

tippat facebook

Spela här!
Odds långt ner i divisionerna!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.