Speltips | Djurgården mot Linköping | Riksserien
Speltips

Djurgården mot Linköping Damhockey

Ishockey, Riksserien
Spelmarknad:
DIF - LHC
Tips:
2
Odds:
2.26
Spelstopp:
17 February 19:00
Spela här!
Odds långt ner i divisionerna!

Jag kan inte jättemycket om damhockey men jag vet när vi får ett bra pris och de 2.26 Nordicbet betalar på Linköping i kväll är riktigt bra.

Spela på riksserien med 1000 kr i bonus hos Nordicbet här!

Linköping har dominerat Riksserien de senaste åren och är regerande mästare. De toppar ligan den här säsongen men det är tydligt att det är betydligt jämnare mellan lagen än tidigare. Att ligan blir bättre är jättekul och om landslaget kan göra sig av med Leif Boork kanske Damkronorna vara med och slåss om VM-medaljer igen om ett par år.

Djurgården är nykomlingar i högstaligan och de gör det väldigt bra. Danijela Rundqvist och Nisse Ekman leder en intressant satsning och de bör kunna hota om guldet inom ett par säsonger. Jag tror inte de är redo riktigt än och även om Andrea Dalen hade platsat i både Kanada och USA tror jag Linköping blir för tuffa här.

Damhockey är fortfarande väldigt ojämnt och en spelare kan göra mycket större i skillnad än i SHL. Linköping har en målvakt som utan problem hade kunnat vakta kassen i NWHL, de har en toppback i Emilia Ramboldt och framåt har de fruktansvärt bra spelare i Pernilla Winberg, Denise Altmann och Jennifer Wakefield.

Djurgården kan ställa till det men när vi får 2.26 på LHC måste vi ta betalt.

Spela här!
Odds långt ner i divisionerna!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.