Dagens Speltips | Djugården mot Leksand | SHL 2014/15
Speltips

Djurgården mot Leksand

Hockey
Spelmarknad:
Djurgården - Leksand
Tips:
X
Odds:
3.95
Spelstopp:
27 February 19.00
Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag

Med fyra omgångar kvar av SHL så har Leksand fortfarande en teoretisk chans på att undvika kvalserien. För att de ska göra det måste de antagligen ta åtminstone ta två poäng borta mot Djurgården i kväll. Problemet för Leksand är att de inte är speciellt bra på att spela hockey. Nu saknar de dessutom Johan Ryno och jag har svårt att se hur de skulle kunna ta full pott här.

Djurgården är lite hetare än Leksand just nu, men samtidigt så har Leksand mycket att spela för och står verkligen med kniven mot strupen. Det här luktar oavgjort lång väg. Krysset ger 3.95 gånger insatsen gos Unibet och jag tycker definitivt att det oddset är värt en slant.

Djurgården har varit bättre än vad jag trodde att de skulle vara. Det betyder visserligen inte speciellt mycket då jag trodde att de skulle komma toksist i ligan inför säsongen. I och med vinsten senast så garanterade de i praktiken en plats i förslutspelet som bestämmer vilka två lag som får de sista kvartsfinalplatserna. Leksand ska ta in nio poäng på fyra matcher för att Djurgården ska hamna i kvalserien och det finns ingen möjlighet att de gör.

Det här kommer att bli en väldigt jämn match och jag kan inte separera de här lagen i kväll.

Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.