Djurgården mot Helsingborg - Speltips Fotbollsallsvenskan
Speltips

Djurgården mot Helsingborg

Sport
Spelmarknad:
Djurgården vs Helsingborg
Tips:
X
Odds:
3.40
Spelstopp:
4 August 19.00
Spela här!
Oddsbonus värd 100 % upp till €50

Tjenare. Tillbaka efter ett litet semesteruppehåll. Tog en liten paus med spelandet efter Fotbolls-VM och flyttade fokus till tupplurar och mellanöl istället. Men nu är det snart dags för de roliga ligorna igen, och det gäller att vi vässar formen inför starten. Allsvenskan bjuder på ett ganska intressant möte i kväll. Helsingborg åker till Stockholm för att ta sig an Djurgården och det borde finnas lite spelvärde här. Hemmalaget ligger fem poäng före HIF i tabellen, men DIF är ett av seriens sämsta hemmalag. Nio poäng på sju hemmamatcher imponerar inte och de har dessutom två raka förluster. Helsingborg har tre raka 1 – 1-matcher och mycket talar väl för att lagen delar på poängen idag.

Krysset ger 3.40 hos Bet365 och det känns väldigt spelvärt med tanke på att HIF har lite mer än DIF att spela för. Vinst för HIF skulle göra att de hamnar på relativt säker mark men DIF är antagligen lite bättre. Deras dåliga hemmafacit gör dock att jag drar en fuling och spelar krysset rakt upp.

Oddset kommer från Bet365. Bet365 är världens största spelbolag och om du inte redan spelar hos världens största spelbolag, så måste du ställa dig frågan: Varför spelar inte jag hos världens största spelbolag?

Spela här!
Oddsbonus värd 100 % upp till €50
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.