Dagens speltips | Djurgården mot Brynäs | SHL
Speltips

Djurgården mot Brynäs

Ishockey, SHL
Spelmarknad:
Djurgården - Brynäs
Tips:
1
Odds:
2.80
Spelstopp:
12 January 19:00
Spela här!
Odds långt ner i divisionerna!

Sex matcher i SHL och det bästa spelet hittar vi i Stockholm där Djurgården möter Brynäs. Nordicbet ger oss 2.80 på hemmalaget och det borde finnas lite värde i det spelet.

Spela på SHL med 1000 kronor i bonus hos Nordicbet här!

Brynäs ligger för närvarande trea i tabellen, men jag är inte helt övertygad om att de är ett topplag. Med tanke på det jag har sett från dem den här säsongen tror jag att de kommer rasa i tabellen under de sista tjugo (typ) omgångarna. Deras underliggande statistik är på gränsen till ohållbar och jag tror de kommer få lite bekymmer med både målvaktsspel och skottprocent. Det brukar betyda poängtapp och det börjar idag.

Djurgårdenhar haft en tung säsong men jag tycker det har sett bra ut på slutet. De har bland annat slagit Frölunda och tagit poäng mot Växjö. i matchen mot Växjö var de dessutom väldigt nära tre poäng. Vi kan dessutom räkna med att stockholmarna kommer få bättre utdelning under de kvarvarande matcherna. Deras skottprocent är orimligt dålig och jag tror de kommer börja skjuta bättre väldigt snart.

Om vi tror att Durgården kommer börja ta mer poäng, samtidigt som Brynäs börjar tappa är spelet här väldigt enkelt. Speciellt när matchen spelas i Stockholm. 2.80 på Djurgården är jättebra.

Spela här!
Odds långt ner i divisionerna!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.