Dagens speltips | Djurgården mot Åtvidaberg | Allsvenskan
Speltips

Djurgården mot Åtvidaberg

Fotboll
Spelmarknad:
DIF - Åtvidaberg
Tips:
2
Odds:
13.50
Spelstopp:
20 July 19.00
Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag

Svår uppgift för Åtvidaberg, men oddset lockar!

Åtvidaberg har det väldigt tungt i Allsvenskan. Laget ligger sist och det kommer krävas något i stil med ett mirakel för att de ska kunna hänga kvar. I kväll möter de Djurgården på bortaplan och hemmalaget är naturligtvis stora favoriter. Men som ni vet vi det här laget handlar inte betting nödvändigtvis alltid om att gissa vem som vinner matchen. Det handlar om att bedöma chanserna till hur troligt det är att ett lag vinner matchen och spela på de odds vars förväntade värde är högst. Unibet ger oss 13.50 gånger insatsen om Åtvidaberg vinner, vilket betyder att Åtvidaberg behöver ungefär 8 % vinstchans för att vi ska kunna testa oddset.

Djurgården är orimligt stora favoriter och vi testar Åtvidaberg till 13.50 gånger pengarna. Besök unibet.com och rygga spelet.

Det är uppenbart att hemmalaget ska vara favoriter men Allsvenskan är en tillräckligt jämn liga för att vi ska testa Åtvidaberg här. De kan åka till Stadion och ställa upp en rejäl försvarsmur och hugga på de misstag som DIF kommer att bjuda på. Djurgården är knappast Real Madrid och generellt tror jag att det är en bra idé att testa alla odds som är högre än 10 gånger pengarna när det kommer till Allsvenskan.

Det är värt att notera att det har kommit in väldigt mycket spel på den här matchen. När det här skrivs har det spelats för ungefär €25 000 hos Betfair medan det bara spelats för €5000 på matchen mellan BK Häcken och Hammarby som går samtidigt. Det finns alltså en väldigt stor tro på Djurgården vilket betyder att spelbolagen fått justera ner oddsen, för att gardera sig.

Djurgården är befogade favoriter men jag tycker att det här är ett bra läge för ett skrällspel.

Matchen börjar 19:00 och ni ser den på CSports Fotboll eller TV4 Play Premium sport.

Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.