Speltips | Dinamo Zagreb mot Bayern München | Tippat
Speltips

Dinamo Zagreb mot Bayern München

Fotboll, Champions League
Spelmarknad:
Dinamo Zagreb - Bayern München
Tips:
2/2
Odds:
1.91
Spelstopp:
9 December 20:45
Spela här!
Få 1000 kr i bonusspel
Sänds på Viasat kl. 20:45

Dinamo Zagreb har inget att spela för och ännu mindre att hoppas på när man tar emot tyska mästarna Bayern München. Det blir högst troligt en klar bortaseger.

En betydelselös kamp blir alltid roligare om man har ett spel inne. Bayern München har dominerat i ligaspelet och i Champions League grupp F. Klar gruppetta utan snack. Och Dinamo Zagreb är klar som gruppfyra.

Långskott: 13.00 gånger pengarna på att Lewandowski gör hat-trick

Dinamo Zagreb leder kroatiska ligan som de för närvarande leder. Och de ska inte skämmas att man blir gruppjumbo i grupp F i CL. Det är svårt motstånd i Champions League och grupp F var definitivt en av de tuffare. Fyra raka förluster har man åkt på i Champions League sedan skalpen mot Arsenal i mitten av september.

Förra mötet mellan Bayern München och Dinamo Zagreb på Allianz Arena slutade 5-0 till hemmalaget. Det stod 4-0 innan en halvtimme passerat. Bayern kommer inte komma till start med samma starka elva idag, men det kommer att räcka. Det tyska mästarlaget fick lida sin första ligaförlust mot Mönchengladbach och det är sällan vi får se Bayern München tappa poäng två matcher i rad. Jag tror seger med besked och hittar det mest attraktiva spelet i att Bayern München leder vid halvtid och vinner vid full tid. Det spelas till 1.91 hos Ladbrokes.

Spela här!
Få 1000 kr i bonusspel
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.