Dagens speltips | Red Wings mot Coyotes | NHL 2014/15
Speltips

Detroit Red Wings mot Arizona Coyotes

Hockey
Spelmarknad:
Red Wings - Coyotes
Tips:
Red Wings -1.5
Odds:
1.86
Spelstopp:
25 March 00.30
Spela här!

Dagens speltips hittar vi i Motor City där jag tror att Detroit Red Wings gör processen kort med gästande Arizona Coyotes. Mobilbet betalar 1.86 på att Red Wings vinner med åtminstone två mål och jag tycker att chansen är ganska mycket större än så.

Mobilbet.com bjuder dessutom alla nya kunder på 100 spänn som du kan använda på alla deras spel.

Arizona Coyotes ligger väldigt bra till för McEichel Trophy. Om ni inte följer NHL speciellt noga så betyder det att de mycket väl kan ha minst poäng efter ligaspelet och på så sätt ha störst chans på att få förstavalet i sommarens draft då Connor McDavid och Jack Eichel kommer att gå som etta respektive tvåa. McDavid är den största talangen sedan Sidney Crosby och Jack Eichel kan mycket väl växa fram till en spelare i klass med Jonathan Toews. Det här  betyder att flera lag har kastat bort den här säsongen i hopp om att ha så stor chans som möjligt på ett högt val i draftlotteriet.

Just nu är det bara Buffalo Sabres som har mindre poäng än Arizona Coyotes, så prärievargarna har alltså ingen anledning till att vilja vinna nattens match. Detroit vill vässa formen inför slutspelet och jag tror vi får se en överkörning här. Detroit vinner och släpper antagligen inte in mer än ett mål och att de gör åtminstone tre framår ser jag som självklart.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.